Select Page

Maak kennis met Goud Makelaardij

Goud Makelaardij is de professionele sleutel tot succes om uw wensen gerealiseerd te krijgen. Wij doen dit door een nauwe samenwerking met een bouwkundig adviesbureau en een volledig gecertificeerde ervaren taxateur.

Ons bedrijf is in 2020 verplaatst naar het mooie Dussen met haar fraaie kasteel en groene buitengebied. Wij blijven echter gewoon werkzaam, globaal genomen van Moerdijk tot Den Bosch, inclusief de Bommelerwaard en van Gorinchem tot Breda. Kortom: de gehele 0162- en 0416-regio, maar ook direct daaromheen!

Wij werken met een modern concept met flexibele werkplekken, waardoor u niet naar ons kantoor hoeft te komen. Wij komen naar u toe! Dat vinden wij zeker zo klantvriendelijk en bieden zo de beste service om u uitstekend te begeleiden bij de aankoop van uw nieuwe woning of bij de verkoop of verhuur van uw huidige woning.

VERKOCHT
Dussen

Waarom Goud Makelaardij?

De door ons gevoerde naam zegt alles in één keer over ons bedrijf:

Ga voor GOUD!

Bij Goud Makelaardij kunt u ervan uitgaan dat zaken tot in de puntjes zijn verzorgd en dat er een hoogwaardige en deskundige dienstverlening wordt geleverd.

Wij zijn op de hoogte van de actuele ontwikkelingen op de vastgoedmarkt en dragen er zorg voor dat ook uw vastgoed optimaal wordt gepresenteerd en in de woningmarkt wordt gezet. Dat is onze sleutel tot succes voor u!

Wij hebben interesse in úw verhaal

Wij hebben ook interesse in het verhaal achter de koop of verkoop van een woning. Wat is uw persoonlijke situatie, waarom wilt u verhuizen en wat zijn uw woonwensen? Vooral door uw persoonlijke wensen goed in kaart te brengen, kunnen wij ons werk nog beter doen. Juist dan zijn we in staat om in uw belang onze kennis en  deskundigheid optimaal in te zetten.

Voor ons is ook het persoonlijk contact met  onze klanten onmisbaar voor een geslaagd resultaat.

Als klant staat u bij ons nog echt centraal.

I

Onze GOUDEN werkwijze voor u:

Een persoonlijke benadering, goed overleg en betrokkenheid zijn onze sleutelwoorden. Wat bij ons altijd voorop staat, is dat wij afspraken nakomen en u van een goed advies voorzien. Daarnaast houden wij u vanzelfsprekend goed op de hoogte, zodat u altijd precies weet wat de laatste stand van zaken is. Of het nu gaat om een bezichtiging, de verkoopstappen of een vraag van u tussendoor. Bij elke stap in het proces geven wij u goede uitleg en een terugmelding. Dat noemen wij van GOUD-waarde zijn voor onze klanten!

Daarnaast is de beroepsethiek voor Goud Makelaardij heel belangrijk en vanzelfsprekend. Iedereen die een woning- bezichtiging wenst, krijgt die ook!  Ook krijgt elke belangstellende de mogelijkheid om een bod uit te brengen. Woningen zijn bij ons niet al verkocht, zodra deze op Funda verschijnen. Ook sluiten wij geen 1 op 1 dealtjes met andere makelaars, als dit de belangen van de klant onvoldoende ten goede komt.

Zoekt u dus een betrokken makelaar die u geen loze beloften doet, maar afspraken ook écht nakomt en bovenal een gedegen vakkennis heeft, neem dan contact op met onze makelaardij voor een vrijblijvende afspraak.

Als u Goud Makelaardij inschakelt, geeft  dat aan dat u zaken niet aan zo maar een makelaar overlaat. U kiest voor kwaliteit.   U gaat voor GOUD!