06 18 38 81 21 info@goudmakelaardij.nl

Selecteer direct goed en kies voor Goud Makelaardij               Est. 1978

Goud Makelaardij is een gouden keuze! Onze makelaardij is een professionele partij waarbij vakbekwaamheid hoog in het vaandel staat. Zo zijn al onze makelaars verplicht lid zijn van VastgoedPro, waarmee zij door een verplichte permanente educatie op de hoogte van de laatste ontwikkelingen blijven. Daarnaast hebben wij zelf bouwkundige expertise in huis. Deze unieke combinatie is onze sleutel tot succes voor u om uw wensen gerealiseerd te krijgen.

Van betaalbare starterswoningen en appartementen tot riante villa´s. Met onze ruime ervaring en bouwkundige specialisatie zetten wij ons in om een woning tegen een zo goed mogelijk bod te kopen of te verkopen. Dat is waarom wij een gouden keuze zijn en Goud Makelaardij heten!

Door moderne ontwikkelingen hebben wij geen grote winkeletalage meer nodig en is het bedrijf in 2020 verplaatst naar het mooie Dussen. Wij blijven echter werkzaam zoals u van ons gewend was in Tilburg, Waalwijk, Oosterhout en Breda. Maar ook in de dorpen van de Langstraat, Dongemond en het Land van Heusden en Altena helpen wij u graag verder. Zeg maar gerust geheel West- en Midden Brabant en de Bommelerwaard, maar indien nodig zelfs ook daar buiten!

Wij bieden u altijd de best mogelijke service om u uitstekend te begeleiden bij de aankoop van uw nieuwe woning of bij de verkoop of verhuur van uw huidige woning. En op dinsdagmorgen kunt u altijd vrijblijvend bij ons binnen lopen, maar nog liever komen wij naar u toe. Dat noemen wij klantvriendelijk!

VERKOCHT
Dussen

Waarom Goud Makelaardij?

De door ons gevoerde naam zegt alles in één keer over ons bedrijf:

Ga voor GOUD!

Bij Goud Makelaardij kunt u ervan uitgaan dat zaken tot in de puntjes zijn verzorgd en dat er een hoogwaardige en deskundige dienstverlening wordt geleverd.

Wij zijn op de hoogte van de actuele ontwikkelingen op de vastgoedmarkt en dragen er zorg voor dat ook uw vastgoed optimaal wordt gepresenteerd en in de woningmarkt wordt gezet. Dat is onze sleutel tot succes voor u!

Wij hebben interesse in úw verhaal

Wij hebben ook interesse in het verhaal achter de koop of verkoop van een woning. Wat is uw persoonlijke situatie, waarom wilt u verhuizen en wat zijn uw woonwensen? Vooral door uw persoonlijke wensen goed in kaart te brengen, kunnen wij ons werk nog beter doen. Juist dan zijn we in staat om in uw belang onze kennis en  deskundigheid optimaal in te zetten.

Voor ons is ook het persoonlijk contact met  onze klanten onmisbaar voor een geslaagd resultaat.

Als klant staat u bij ons nog echt centraal.

I

Onze GOUDEN werkwijze voor u:

Een persoonlijke benadering, goed overleg en betrokkenheid zijn onze sleutelwoorden. Wat bij ons altijd voorop staat, is dat wij afspraken nakomen en u van een goed advies voorzien. Daarnaast houden wij u vanzelfsprekend goed op de hoogte, zodat u altijd precies weet wat de laatste stand van zaken is. Of het nu gaat om een bezichtiging, de verkoopstappen of een vraag van u tussendoor. Bij elke stap in het proces geven wij u goede uitleg en een terugmelding. Dat noemen wij van GOUD-waarde zijn voor onze klanten!

Daarnaast is de beroepsethiek voor Goud Makelaardij heel belangrijk en vanzelfsprekend. Iedereen die een woning- bezichtiging wenst, krijgt die ook!  Ook krijgt elke belangstellende de mogelijkheid om een bod uit te brengen. Woningen zijn bij ons niet al verkocht, zodra deze op Funda verschijnen. Ook sluiten wij geen 1 op 1 dealtjes met andere makelaars, als dit de belangen van de klant onvoldoende ten goede komt.

Zoekt u dus een betrokken makelaar die u geen loze beloften doet, maar afspraken ook écht nakomt en bovenal een gedegen vakkennis heeft, neem dan contact op met onze makelaardij voor een vrijblijvende afspraak.

Als u Goud Makelaardij inschakelt, geeft  dat aan dat u zaken niet aan zo maar een makelaar overlaat. U kiest voor kwaliteit.   U gaat voor GOUD!

Ga voor Goud!

Goud Makelaardij beoogt in alles een GOUDEN keuze te zijn voor haar klanten. Onze passie voor dit vak,  het vakmanschap en daarnaast een betrouwbare makelaardij.

Het is immers een belangrijke stap in uw leven om een woning aan te kopen of te verkopen! Een spannende gebeurtenis waarin wij u optimaal kunnen ontzorgen, bijstaan en beschermen tegen fouten. Juist in deze tijd van een toch al verhitte woningmarkt, blijft u van ons op aan kunnen zoals dat van een correcte makelaardij verwacht mag worden.

Een huis kopen of verkopen is ook een spannende gebeurtenis, waarbij wij u een optimale begeleiding willen bieden en u veel bijkomende zorgen uit handen zullen nemen. Een makelaar is dan voor u GOUD waard!

Onze klantvriendelijke werkwijze is een succesvol verkooptraject in 7 stappen, waarbij voor elke stap de beste professionals worden ingezet, terwijl u het gehele verkooptraject met één makelaar doorloopt. 

GOUD Makelaardij is voor u bij dit alles:

een GOUDEN keuze!

Financiering

Wij zijn gespecialiseerd in makelaardij en doen daarom vanuit ethische overwegingen géén hypotheek-advies.

Ieder zijn eigen vak. Het is verstandig vooraf te weten wat uw aankoop mogelijkheden zijn. Wij helpen u vanzelfsprekend graag met een advies voor een goede en deskundige hypotheekadviseur.

Gelijke kansen

Goud Makelaardij stelt alle geïnteresseerden in een woning in staat om op een woning te bieden en zijn eerlijk en transparant in het biedingsproces.

Elke kandidaat wordt daarbij gelijk behandeld en uitgebrachte biedingen delen wij niet gedeeld met andere kandidaten of makelaars. Ook is een woning bij ons nog NIET verkocht, zodra deze wordt aangeboden op Funda.

Bezichtiging

Elke kandidaat koper biden wij de gelegenheid om een woning te bezichtigen, ZONDER dat deze op voorhand al verkocht blijkt te zijn.

Wij nemen voldoende voor de kandidaat-koper. Een bezichtiging van een half uur, is voor in onze ogen geen goede serieuze bezichtiging!

Onze gediplomeerde makelaar is er voor u!

 

Betrouwbaar

Goud Makelaardij voorziet u graag van een eerlijk en degelijk advies. U kunt gedurende het gehele proces altijd op ons rekenen.

Persoonlijk

Direct spreken met een vakdeskundige maakt de samenwerking persoonlijk en garandeert maatwerk. Kom daarom gerust langs voor een kop koffie!

Betrouwbaar

Goud Makelaardij voorziet u graag van een eerlijk en degelijk advies. U kunt gedurende het gehele proces altijd op ons rekenen.

Persoonlijk

Direct spreken met een vakdeskundige maakt de samenwerking persoonlijk en garandeert maatwerk. Kom daarom gerust langs voor een kop koffie!