06 18 38 81 21 info@goudmakelaardij.nl

Groene Woud 42, BREDA

Vraagprijs: niet meer beschikbaar

verkocht onder voorbehoud

Schitterend wonen in Breda!

Prachtig gelegen tussenwoning in de wijk Blauwe Kei aan een rustig straatje aan de rand van een park en op loopafstand van de winkels aan het Valkeniersplein. De woning is gebouwd in 1970 en staat op een prettig perceel eigen grond van 136 m2. De woning heeft openbare parkeerplaatsen direct voor de deur en een achterom. De woonkamer is een zogenaamde doorzon- woonkamer met een deur direct naar het ruime buitenterras. De woning heeft een woonoppervlakte van ca. 102 m2 en een inhoud van ca. 361 m³. Een ideale gezinswoning met 4 ruime slaapkamers en een grote zolder.

Woonkamer & Keuken

De ruime woonkamer heeft grote ramen waardoor het binnen prettig licht is en ziet uit over zowel de voor- als de achtertuin. De woonkamer heeft een fraaie houten vloer met een motief en een schouw met sfeervolle openhaard. De woonkamer heeft een buitendeur waardoor u direct het buitenterras op kunt lopen en in de zomer het terras heel praktisch met de woonkamer wordt verbonden.

De rechte keukenopstelling is netjes te noemen en heeft veel opbergruimte in de keukenkastjes. De keuken is voorzien van een combi magnetron, een koelkast en een 4-pits gasfornuis. Vanuit de keuken bereikt u via de achterdeur het achtererf met de berging.

Heerlijke woonwijk

De woning in de leuke kindvriendelijke wijk Blauwe Kei in Breda-Zuid ligt op loopafstand van de lagere school. In de directe omgeving zijn er ook meerdere middelbare scholen. De auto kunt u hier nog altijd gratis openbaar parkeren bij de woning. De woning is ook schitterend gelegen aan de rand van een park, maar ook op loopafstand van winkels bij het Valkeniersplein voor de dagelijkse boodschappen. Ook het centrum van Breda is slechts 10 minuutjes fietsen.

Hal / Entree

Via de voortuin komt u binnen in de ruime hal. Hier bevinden zich de meterkast, het toilet en de trapopgang met trapkast. De hal is prettig licht.  Via de trapopgang bereikt u de overloop op de eerste verdieping.

Badkamer

De badkamer is netjes en heeft een groot badkamermeubel en een inloopdouche.

Maar liefst 4 slaap-kamers op de eerste verdieping

De woning heeft vier prima bemeten slaapkamers op de eerste verdieping. Deze hebben afmetingen van ca. 12,3 m2, 9,2 m2, 5,5 m2 en nogmaals 5,5 m2

Berging

Achter de woning staat een stenen berging voorzien van elektra. Er is een achterom om rechtstreeks op het achtererf te kunnen komen.

Zolderkamer of werkkamer

De tweede verdieping is uitstekend bereikbaar met een vaste trap. Hier bevindt zich de CV-installatie. Ook is er nog een riante kamer, die als werkkamer  (thuiswerkplek) of als extra slaapkamer kan worden gebruikt. Er is voldoende daglichtintreding en veel bergruimte onder het schuine dak.

Bel voor een bezichtiging:

06 – 18 38 81 21!