06 18 38 81 21 info@goudmakelaardij.nl

Kiezen voor GOUD Makelaardij

Onze naam zegt alles in één keer!

Bij Goud Makelaardij kunt u ervan uitgaan dat zaken tot in de puntjes zijn verzorgd en dat er een hoogwaardige en deskundige dienstverlening wordt geleverd.

Wij zijn op de hoogte van de actuele ontwikkelingen op de vastgoedmarkt en dragen er zorg voor dat ook uw vastgoed optimaal wordt gepresenteerd en in de woningmarkt wordt gezet. Dat is onze sleutel tot succes voor u!

Ons verhaal

Goud makelaardij is opgericht in 1978 met een doorstart in 2020 door de nieuwe eigenaar. Door moderne ontwikkelingen is er geen duur winkelpand in Oosterhout met ruitreclame van woningen meer nodig. Om onze tarieven klantvriendelijk te houden is het kantoor 15km verplaatst naar het landelijke Dussen.

Onze makelaardij is nog altijd dé professionele partij waarbij vakbekwaamheid hoog in het vaandel staat. Zo zijn al onze makelaars verplicht lid van VastgoedPro, waarmee zij door een verplichte permanente educatie op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast hebben wij bouwkundige expertise zelf in huis.

Onze ambitie is het bieden van altijd de best mogelijke service om u zo uitstekend te begeleiden bij de aankoop van uw nieuwe woning of bij de verkoop van uw huidige woning. Op dinsdagmorgen kunt u altijd vrijblijvend bij ons binnen lopen, maar nog liever komen wij naar u toe. Voor ons is ook het persoonlijk contact met onze klanten onmisbaar voor een geslaagd resultaat.

Dit alles bij elkaar is onze sleutel tot succes voor u om zo uw wensen gerealiseerd te krijgen.

Kortom: Als u Goud Makelaardij inschakelt, geeft dat aan dat u zaken niet aan zo maar een makelaar overlaat. U kiest voor kwaliteit.   U gaat voor GOUD!

Onze GOUDEN werkwijze voor u:

Een persoonlijke benadering, goed overleg en betrokkenheid zijn onze sleutelwoorden. Wat bij ons altijd voorop staat, is dat wij afspraken nakomen en u van een goed advies voorzien. Daarnaast houden wij u vanzelfsprekend goed op de hoogte, zodat u altijd precies weet wat de laatste stand van zaken is. Of het nu gaat om een bezichtiging, de verkoopstappen of een vraag van u tussendoor. Bij elke stap in het proces geven wij u goede uitleg en een terugmelding. Dat noemen wij van GOUD-waarde zijn voor onze klanten!

Zoekt u dus een betrokken makelaar die u geen loze beloften doet, maar afspraken ook écht nakomt en bovenal een gedegen vakkennis heeft, neem dan contact op met onze makelaardij voor een vrijblijvende afspraak.

Ons Team

Peter

Makelaar

Robin

Media, Beeld & Geluid

Dussen

Medewerker(s)

Binnendienst

Dussen

Op ZZP-basis wegens de max. gelimiteerde afstand tot woning

Taxateur